Halloween masky na karneval: TOP #10 najlepšie kostýmy 2024

Halloween masky na karneval: TOP #10 najlepšie kostýmy (obleky) nielen pre deti ale hlavne dospelých nájdeš priamo v našom e-shope. 31. október to je čas pre všetky strašidlá a príšerky, masky a kostýmy, pretože vtedy je Halloween. Takže si oblečme nejaký scary karnevalový kostým či masku a prečo si nezakričať húúúúú... a poďme sa trošku báť :)

V histórii sa traduje, že v prvý novembrový deň sa zjavujú duše mŕtvych, a tie sa snažia ovládnuť všetko živé a dostať sa do tela človeka. A tak si ľudia na ochranu proti týmto duchom privolali pomoc – svetlo deň predtým na Halloween. Najprv v podobe sviečok, lampášov či ohnivých uhlíkov až po sviečku vo vyrezaných tekviciach v podobe tváre,  pričom táto tradícia zotrvala až dodnes.

halloween masky a kostymy

Donedávna tento sviatok u nás nebol až tak rozšírený, všeobecne je známe, že Halloween sa najviac traduje v USA, kde sa tento sviatok oslavuje od 19. storočia. Ľudia, hlavne deti a mládež si počas Halloweenu obliekajú rôzne karnevalové kostýmy a strašidelné masky, a pomaľované tváre sú tiež znakom toho, že majú za účel odpudiť zlých duchov a zlé mocnosti. Dnes je tento sviatok predovšetkým časom zábavy a adrenalínovým dobrodružstvom a láka hlavne deti, ktoré si vyrobia či oblečú karnevalové masky pre deti a chodia od dverí k dverám vystrašiť obyvateľov domov a bytov a tí ich obdarujú ich sladkosťami alebo ovocím, a to na hlavne západe, v Austrálii a v iných krajinách.

karnevalove kostymy a halloween masky

U nás nie je až tak zaužívaný halloween ako v Amerike, avšak čim ďalej tým viac sa začínajú aj u nás konať rôzne halloweenske večierky, strašidelná párty, karneval v maskách či Halloween disko, kde sa dá zažiť tajomné čaro ako nikým nepoznaná maska na Halloween párty, a to prináša kopec zábavy a dobrodružstva. Niektorí si Halloween už zaužívali ako ďalší podobný sviatok Veľká noc či Vianoce, a tak ozdobia a vykrášlia si svoje domovy tekvicami či dekoráciami v strašidelnom štýle Halloweenu a urobia si pekný večer pred telkou, kedy si pozrú duchársky či hororový film.

Ale tí, čo sa naozaj radi boja a nenechávajú sviatok Halloween len tak, sa celý rok nevedia dočkať kedy si oblečú karnevalový kostým či strašidelnú masku.  A aké čaro má strašidelná halloweenska noc, veď už aj deti v škole sa tešia na to, kedy si už budú môcť obliecť masky na karneval pre deti ako napríklad ježibaba, čert, kostlivec, smrtka, čarodejník, príšera či monštrum, spiderman, superman, Harry Potter, princezná, bojovník, nejaké zvieratko alebo iné karnevalové kostýmy pre deti.

Halloween je predovšetkým o zábave, adrenalíne a dobrodružstve

Dospelí a mladí sa veru tiež nevedia dočkať Halloween párty či diskotéky, keď s nadšením a vzrušením vyberajú masky na karneval ako napríklad krvilačné zvery, vlkolak či nesmrteľný upír, alebo halloween masky ako desivý a morbídny zombie či mŕtvola, múmia a iné masky na halloween. A pravdaže, všetky kostýmy pre deti nemusia byť desivé, škaredé a strašne strašidelné. Stačí si vybrať nedesivú masku na halloween ako napríklad kostým Spiderman, Batman, múmia, Ironman alebo terminátor, kyklop, klaun alebo len si obliecť strašidelné doplnky ako kravatu či rukavice. 

TOP #10 Halloween karneval masky superhrdinovia postavy 

spiderman maska na karnevalMaska na tvár pre dospelých DeadpoolIronman maska na tvár

Staň sa aspoň an chvíľu svojím obľúbeným superhrdinom - kedy ak nie počas Haloween-u :). Každý chlapec/muž sníva o tom, že je superhrdina a teraz môžeš vďaka tejto maske zažiť aké je to byť super hrdinom so svojou úžasnou silou, vytrvalosťou a rýchlosťou. Naše masky super hrdina vyniknú najlepšie na halloween, karnevale, diskotéke, v klube, na party či festivale sú tou pravou investíciou pre teba ak chceš zaujať a hlavne byť cool. Vstúpte do sveta fantázie a dobrodružstva s našimi jedinečnými maskami superhrdinov, ideálnymi na Halloween, karneval alebo akúkoľvek tematickú párty! Naša kolekcia ponúka široký výber masiek tvojich obľúbených hrdinov z komiksov a filmov, ktoré nadchnú deti aj dospelých.

TOP #9 Strašidelné monštrá a filmové postavy - masky na karneval / haloween

jigsaw saw maska na karneval halloweenmomo strasidelna maska karneval halloweenzombie upir maska strasidelna karneval halloween
Ak ťa nebavia superhrdinovia a si skôr na viac scary a horror postavy, nesklameme ťa máme aj tie. Rozbúchaj srdce a spôsobuj infarktové stavy na večierkoch a párty vďaka našej kolekcii scary hororových masiek. Jigsaw? Momo? Nosferatu? Máme ich všetkých a ešte viac. Objavte temný svet hrôzy s našimi jedinečnými hororovými maskami, ktoré na vašom karnevale alebo Halloweenovej oslave vyvolajú skutočný des! Každá maska ​​je starostlivo navrhnutá, aby vás preniesla do ríše nočných morí a dodala vášmu vzhľadu šokujúci prvok.
 

TOP #8 Masky kostymi kreslený hrdinovia animovaný na halloween / karneval

grinch skriatok maska kostym karneval halloweenmaska the mask film jim carey maska kostymhaloween maska shrek kostym shreka
 
Rozprávky a rozprávkové bytosti nás sprevádzajú celý život ale čo keby ťa tvoje obľúbené crazy postavy sprevádzali aj počas haloweenu či spooktobrových párty a akcií? Netreba nič viac hovoriť u náš si určite vyberieš! Osloví ťa legendárny Shrek, alebo skôr kultový Grinch, či bláznivá Maska? Výber je len na tebe. Zažiar na párty a garantujeme ti, že sa za tebou bude každý otáčať. Tromfni svojich spolužiakov an haloweenskom večierkov alebo vynikni na firémnom jesennom evente - predstavivosti sa medze nekladú.

TOP #7 Silikónové masky na tvár dokážu úplne zmeniť vašu identitu

maska muž zmena identity silikonova na hlavuplesaty muz silikonova maska na hlavu zmena identity prankjoker maska muž na tvár zo silikónu
 
Realistické masky Latexové (Silikonové) na tvár, či hlavu pre deti aj dospelých na Halloween, či karneval​ (Detský aj dospelácky kostým). Sú úplne ideálnou a originálnou voľbou pre Halloween, karneval, maškarný ples (bál), rôzne večierky, narodeninovú párty a iné. Naše masky ako Chlap s fúzami​ vyniknú najlepšie na halloween, karnevale, diskotéke, v klube, na party či festivale sú tou pravou investíciou pre teba ak chceš zaujať a hlavne byť cool. 

TOP #6 Zvieracie masky na tvár či hlavu - na karneval či halloween.

kôň maska na tvár zo silikonu na hlavumaska na tvár somár somárik masky silikonove na hlavu rybacia hlava maska na tvár ryba silikonova maska na hlavu
 
Párty má byť o zábave a prečo si niekedy neurobiť srandu sám zo seba? Život je krátky a smiech údajne lieči. Tak sa vydaj za svojimi kamošmi cválavým tempom hlúpeho koňa (absolútny trend na TIKTOKU a YOUTUBE), alebo vyštartuj po svojej tajnej láske zahalený pod rúškom šarmantného štrbavého somára. Tieto masky určite dotanú každého do kolien a vieme ti garantovať že s teba žiadna baba ani chalan nespustia z očí! Skvelé na nich je že sú unisex a vhodné na všetky akcie, od školských karnevalov až po firemný haloweensky večierok.
 

TOP #5 Nafukovacie masky, kostými (prevleky) na halloween / karneval 

nafukovací kostým T-rex dinosaurus na karneval halloweennafukovací kostým smrtka na halloween karnevalnafukovací kostým baby dieťa ako oblek na telo halloween karneval
 
Nafukovacie kostýmy sa stávajú stále populárnejším hitom na karnevaloch a haloweenských párty. Tieto originálne a zábavné kostýmy ponúkajú nie len špeciálny vzhľad, ale aj pohodlie, ktoré je ideálne pre dlhodobé nosenie. Väčšina nafukovacích kostýmov sa jednoducho oblieka pomocou zabudovanej pumpy. Stačí len niekoľko sekúnd a ste pripravení na akciu! Vďaka nafukovacej konštrukcii sú tieto kostýmy veľmi pohodlné. Neobmedzujú vás v pohybe, čo je ideálne pre tanec a zábavu. Priprav sa na fakt že určite budeš stredobodom každej akcie kde si tento tvoj prevlek oblečieš :), tak na čo ešte čakáš ?!

TOP #4 Zvukovo senzitívna LED maska Underworld +  LED svietiaca maska anonymous

halloween maska underworld led halloween maska anonymous

Kto videl film Underworld tak sa ani nediví, prečo má táto maska na Halloween toľko zubov! Našťastie, táto maska je neškodná, určite nehryzie, ba dokonca je okúzľujúca v istom slova zmysle, pretože je to zvukovo senzitívna DJ maska na tvár, ktorá bliká podľa hudby. Je teda úplne super vhodná na Halloween párty, či disco alebo karneval v maskách. A je veľmi efektná hlavne keď začne blikať v úplnej tme a potom už vopred ľutujeme toho čo sa akurát bude nachádzať vedľa:) Chcete sa ísť zabaviť na Halloween večierok či karneval v maskách, ale nechcete byť nikým poznaný? Tak si nasaďte masku anonyma a zažite ten vzrušujúci pocit byť aspoň na chvíľu niekým iným. LED maska anonym na Halloween - univerzálna maska pre každého. 

TOP #3 LED svietiaca kravata + LED svietiaci motýlik

led kravata halloween masky led neonovy motylik maska na halloween

Ak ste trochu konzervatívny typ a nehrniete sa do odvážnych masiek či kostýmov, a chystáte sa na Halloween párty či disco, dajte si teda túto LED kravatu alebo LED motýlik a splníte tak podmienku vstupu v maske. Alebo s touto svietiacou  LED kravata aj tento LED motýlik je vhodnou formou ako prísť na večierok v duchu Halloween či karneval v maskách, a prísť teda v maske či jednoducho zapadnnúť medzi ostatných v karnevalových kostýmoch či maskách.
 

TOP #2 LED blikajúce rukavice - Kostra

led svietiace rukavice kostra

Tieto LED svietiace rukavice kostra sú perfektné práve na Halloween párty, disco či karneval v maskách. Samozrejme sú vhodné aj ako originálny darček. Ak chceš byť cool a zaujať, alebo si rád stredobodom pozornosti, tieto LED rukavice určite pritiahnnu množstvo pohľadov a najefektívnejšie sú v tme, presne v takej atmosfére ako na Halloween :).

TOP #1 Upírske zuby - Dracula

upirie zuby na halloween party
 

Keď sa blíži halloweenská párty, tieto upírske zuby budú perfektným doplnkom k upírskemu oblečeniu. Halloweenske Upírske zuby ako Dracula sú scary a perfetné na každú rave párty, halloween, maškarný ples alebo na oslavu. Nalepte ich na svoje vlastné očné zuby, naneste trochu červenej farby ako falošnú krv a efekt bude dokonale presvedčivý, a možno vám aj niekto dovolí si trošku zahryznúť :)

A kde môžete tieto kostýmy na Halloween, strašidelnú masku či kostým na karneval nájsť? Náš e-shop Cool-mania má pripravené na tento Halloweensky sviatok pestrý výber masiek a kostýmov, stačí sa len ponoriť do našej ponuky a príjemne sa postrašiť alebo zabaviť pri výbere tej vhodnej masky. A nech sa páči, pripravili sme pre vás zopár našich tipov na karnevalové masky a Halloween kostýmy,  a budeme veľmi radi keď sa naše halloweenske kostýmy a masky postarajú o perfektnú zábavu a príjemne strašidelnú noc :)

Toto všetko a ešte oveľa viac nájdete v e-shope www.cool-mania.eu